Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
GeoSteen Bestrating

GeoSteen Bestrating

Toplaag met op natuurlijke kleur geselecteerde granulaten

MBI is de uitvinder van betontegels en -stenen met een hoogwaardige toplaag, die o.a. uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Deze betontegels met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid dan traditionele betonsteen en betere functionele eigenschappen dan natuursteen. Met een breed programma aan texturen, kleuren en formaten is er altijd een tuintegel te vinden die bij u past.

Keuze in tegeloppervlak

Onze GeoSteen® siertegels kenmerken zich door de ruime keuze in verschillende soorten tegeloppervlak: gestructureerd, geprofileerd of vlak. Bovendien zijn bepaalde tegeloppervlakte voorzien van Footcomfort®, waardoor deze tegel buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine voeten!

De beste bescherming voor uw sierbestrating

Onze GeoSteen® sierbestrating is voorzien van Protection Plus bescherming. Hierdoor zijn onze betontegels nóg beter bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Bovendien blijft de kleurechte toplaag mede hierdoor jarenlang goed behouden! Protection Plus van MBI De Steenmeesters is een echte innovatie.